maandag 21 oktober 2013

Voor onder de boom: Ciaté Mini Mani Month

Ho! Ho! Ho! Kerst is onderweg! Ok, het duurt nog even, maar de heerlijke avondjes komen er toch weer aan en voor je het weet heb je weer een geurende kerstboom in huis vol vrolijke kerstballen. En onder die kerstboom horen cadeautjes.

Geen idee wat je dit jaar moet vragen? Wat dacht je van de Ciaté Mini Mani Month 2013? Een adventskalender met 24 mini lakjes. Hebben!

dinsdag 15 oktober 2013

Lancering: OPI Brazil collectie Lente - Zomer 2014

Het is pas net herfst maar cosmetica merken zijn natuurlijk al druk bezig met alle voorjaar en zomer collecties. En hoewel OPI afgelopen week nog de Gwen Stefani collectie lanceerde, staat vandaag de officiële lancering van de nieuwe Lente/Zomer 2014 collectie op het programma. En wat voor een collectie, aanschouw nu de Brazil collectie! Het launch-event vindt plaats in Londen op het Leicester Square en wij geven je een eerste sneak-preview van deze collectie! Op Twitter en Instagram zijn steeds meer foto's te bewonderen van deze collectie en in dit artikel vind je een overzicht van alle kleuren!


donderdag 10 oktober 2013

De Million $ manicure van Kelly Osbourne

Nagellak met een waarde van 1 miljoen dollar? Het bestaat écht! Kelly Osbourne had dinsdagavond de eer om het eerste meisje ter wereld te zijn die de manicure met witte diamanten mocht uitproberen.

Foto: Mashable.com

woensdag 9 oktober 2013

Gwen Stefani voor OPI

Blonde haren, knalrode lipstick: dat is Gwen Stefani. En OPI is de samenwerking aangegaan met deze prachtige zangeres en mode-icoon. Samen met Gwen heeft OPI een collectie samengesteld van 7 limited edition lakjes, welke vanaf januari 2014 verkrijgbaar zullen zijn.

maandag 7 oktober 2013

NARS brengt ode aan legendarische fotograaf Guy Bourdin

Met een Limited Edition collectie brengt NARS Cosmetics een ode aan de legendarische fashion fotograaf Guy Bourdin. De fotograaf, die voornamelijk fotografeerde voor Vogue, genoot ongekende artistieke vrijheid. Hij stond bekend om zijn gewelddadige, erotische en obscene beelden.