donderdag 10 oktober 2013

De Million $ manicure van Kelly Osbourne

Nagellak met een waarde van 1 miljoen dollar? Het bestaat écht! Kelly Osbourne had dinsdagavond de eer om het eerste meisje ter wereld te zijn die de manicure met witte diamanten mocht uitproberen.

Foto: Mashable.com



De dochter van Ozzy Osbourne heeft op Instagram een aantal foto's geplaatst van haar nagels. Zelf vindt ze toch ook wel dat de prijs aan de hoge kant is, maar met deze actie wil ze het potje nagellak graag de man brengen om zo een goed doel te kunnen steunen.


Goed doel

Azature - de maker van deze nagellak - heeft namelijk beloofd dat de beroemdheid die de peperdure nagellak aan de man kan brengen, zelf een goed doel mag kiezen waar een groot geldbedrag aan geschonken zal worden. Voor Kelly is dit goede doel de "Sharon Osbourne Darmkanker Stichting" (van haar moeder) en  de organisatie "Race to Erase MS".

Oops I did it again

Vorig jaar, tijdens de uitreiking van de Emmy Awards, verscheen Kelly Osbourne al met een zwarte diamanten nagellak van Azature, ter waarde van $ 250.000,-. Ze kreeg daar toen veel commentaar op, maar Kelly zag het als een "once-in-a-lifetime experience". Er zal dan ook ongetwijfeld commentaar zijn op deze $ 1.000.000,- manicure maar het feit dat er een goed doel aan gekoppeld is, maakt het natuurlijk makkelijker te verkopen aan haar fans.

Wat vind jij van deze actie? Moet het kunnen of hadden ze beter dat geld direct aan het goede doel kunnen geven? Hoe dan ook: het is ongetwijfeld een bizar gevoel om zoveel geld op je nagels gelakt te krijgen....Zou jij de verleiding kunnen weerstaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten