woensdag 9 oktober 2013

Gwen Stefani voor OPI

Blonde haren, knalrode lipstick: dat is Gwen Stefani. En OPI is de samenwerking aangegaan met deze prachtige zangeres en mode-icoon. Samen met Gwen heeft OPI een collectie samengesteld van 7 limited edition lakjes, welke vanaf januari 2014 verkrijgbaar zullen zijn.

Gwen Stefani Collectie 2014

De collectie bestaat uit opvallende kleuren, waarbij Gwen Stefani's "signature red" natuurlijk niet kan ontbreken. En elke kleur is natuurlijk weer gedoopt met een prachtige naam:



Over & Over A-Gwen

Een set die zal bestaan uit een set met daarin een rode lak inclusief studs en Swarovski elementen + een "lookbook" met gave nagel designs, zodat je de looks uit de fotoshoots zelf kunt creƫren.

Love.Angel.Music.Baby & 4 in the Morning

Twee mat satijnen finishes die zonder top coat gebruikt worden in de kleuren goud en zwart.

Push and Shove & Lay Down that Base

Een dun laagje "Lay Down that Base" met twee dunne laagjes "Push and Shove" zal zorgen voor een chromen spiegeleffect. Spannend!

Hey Baby, I Sing in Color & In True Stefani Fashion

Twee glanzende creme nagellakjes en een glitterlak maken de collectie helemaal compleet.

Met Gala 2013. Punk: Chaos to Couture

De inspiratie voor de collectie is ontstaan op de laatste editie van het Met Gala in New York. Dit gala is de jaarlijkse opening voor de Fashion Tentoonstelling in het Metropolian Museum. Het thema van deze editie - Punk: Chaos to Couture - inspireerde OPI voor een collectie die de nadruk legt op het verband tussen muziek en mode. En met Gwen Stefani gaat dat helemaal goed komen! We zullen nog even op de lakjes moeten wachten: vanaf januari 2014 zal de collectie verkrijgbaar zijn.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten