woensdag 11 september 2013

KOH Cosmetics nagelverzorging

Kennen jullie KOH Cosmetics? Ik kom regelmatig in de Bijenkorf, waar een KOH Cosmetics gevestigd is, maar ik heb nooit eerder de tijd genomen om eens uitgebreid een kijkje te nemen in de shop. Tot vandaag. Ik had namelijk nog een cadeaubon van de Bijenkorf en besloot mezelf eens te trakteren op - hoe kan het ook anders - een aantal heerlijke nagelproducten. Nu ben ik al een hele tijd bezig met nagellak maar als ex-nagelbijter heb ik eigenlijk nooit goed geleerd wat de juiste verzorging is. Nou, laat dat maar over aan de dames van KOH Cosmetics! Met wijze lessen en enkele prachtige producten (die ook nog prachtig werden ingepakt) ging ik weer naar huis. Wat een heerlijke traktatie.


De juiste verzorging

Zoals ik al zei heb ik qua nagelverzorging nog de nodige lessen te leren. Vandaag was gelijk les 1: vijlen (dat deed ik van nature gelukkig al goed!), nagelriemen verzorgen en terugduwen (wat ik zelden deed, misschien 2x per jaar), nagels polijsten en vervolgens verzorgen met een calcium nail whitener. Nou, ik was om! Nu snap ik hoe het komt dat mijn nagels er altijd "net niet perfect" uitzien (ok, ik ben nou eenmaal een enorme perfectionist). Dus ik moest deze producten hebben, dat lijkt me logisch. Nu is KOH niet bepaald goedkoop en kon ik niet alles in één keer kopen, maar de volgende producten heb ik meegenomen:
  • Purifying Cuticle Response
  • Nail Pusher and Cleaning Stick (dat oude rubberen ding van mij kan écht niet meer)
  • Nourishing Cuticle Brush
Deze werden prachtig ingepakt en ik kreeg ook nog een aantal testertjes mee: de Purifying Polish Remover, de Essential Hand Nourisher en als kersje op de taart de Shower Foam Sensation uit de Body Sensations collectie. Dat is pas genieten! Ik zal later deze week de producten uitproberen en een voor een gaan reviewen.

Over KOH Cosmetics

KOH Cosmetics biedt specialistische producten voor hand- en nagelverzorging. De producten komen tot stand na jarenlange intensieve samenwerking met Japanse specialisten. Alleen al de standaard nagellak collectie bestaat uit 120 kleuren en daar komen nog elke 2 maanden seizoenscollecties bij. Naast de producten voor hand- en nagelverzorging heeft KOH Cosmetics ook een verzorgingslijn genaamd KOH Body Sensations en een herenlijn, KOH For Men.

Omdat ik even moest wachten op een van de dames die mij advies zou geven, vertelde een andere verkoopdame mij alles over het merk. Ik vind dat altijd erg leuk als mensen zo enthousiast zijn over het merk waar ze voor staan! Het waren stuk voor stuk topdames! Voor mij dus een zeer leuke en positieve kennismaking met dit merk.

KOH Flagship stores

Er zijn 7 Flagships stores in Nederland, waarvan er 6 te vinden zijn in de Bijenkorf vestigingen van Amsterdam, Den Haag, Arnhem, Amstelveen, Utrecht en Eindhoven. Daarnaast kun je KOH Cosmetics vinden bij verschillende parfumerieën (o.a. Douglas), drogisterijen en beauty centers. Op de website van KOH kun je alle adressen terugvinden van de Flagship stores en de winkels die het merk KOH Cosmetics verkopen. In de Flagship stores kun je trouwens ook terecht voor manicure behandelingen; lijkt me heerlijk zo tijdens het shoppen. Dus dat kan weer op mijn verlanglijstje.

Tja, ik ben fan ;-) Heerlijk verwen momentje voor mezelf!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten