dinsdag 29 juli 2014

Nieuw: Christian Louboutin nagellak

Wist je dat het trademark van Louboutin ontstaan is door een potje nagellak? 20 jaar geleden, toen Louboutin zijn prototype ontving van zijn eerste design ever, vond hij dat er iets miste. Het verhaal gaat dat hij op dat moment zijn studio rond keek en hij zijn assistente haar nagels knalrood zag lakken. Hij vroeg haar om het potje nagellak en verfde de zool van zijn prototype rood. En zo werd zijn trademark geboren: "the red sole was born from red nail polish", aldus Louboutin.


Rouge Louboutin

Louboutin wil "teruggeven aan nagels wat de schoen vele jaren terug in beslag nam". Dat schrijft de Telegraph. Hij lanceert eerst een nieuwe kleur nagellak: Rouge Louboutin. Deze nagellak is de eerste stap in een uitgebreidere collectie "Christian Louboutin Beauté" producten. Deze nieuwe collectie ligt vanaf september in de winkels.

Inspiratie: Ballerina Ultima

Het prachtig ontworpen nagellakpotje is geïnspireerd op een ontwerp uit 2007 van een ballerina genaamd Ballerina Ultima: een stilettoschoen met de hoogste hak die Louboutin ooit tekende. Maar liefst 20 centimeter hoog! De kristallen flacon van de nagellak is geslepen als een edelsteen en heeft een hoogte van....20 centimer.

Online bestellen

Hebben? Bestellen kan op de website van Louboutin. Goedkoop is het lakje niet, maar met  €45,- altijd nog een stuk goedkoper dan een paar Louboutins schoenen....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten