maandag 30 september 2013

Review Alessandro Striplac 55 Dark Rubin

Gel nagellak: je ziet het overal opduiken de laatste tijd. Bijna alle nagellak merken hebben hier inmiddels een variant op. Gel nagellak moet, anders dan bij gewone nagellak, drogen onder een UV lamp om de nagellak uit te laten harden. Het grote voordeel is dat de nagellak veel langer blijft zitten, krasvast is en direct na het uitharden helemaal droog is. Ik wilde al heel lang gel nagellak proberen, maar ik vond het teveel gedoe om hiervoor naar de salon te gaan. Gelukkig zijn er nu vele starterkits op de markt waardoor je gel nagellak prima thuis kunt aanbrengen. De keuze voor mij viel op Striplac van Alessandro. Enerzijds omdat je deze nagellak heel eenvoudig kunt verwijderen door hem gewoon los te trekken. Anderzijds puur toeval omdat een vriendinnetje deze starterkit al had! Mooie test voor mij dus.

donderdag 19 september 2013

Review en swatch Essence Cracking Black

Terwijl ik aan het genieten ben van een heerlijke vakantie in de Belgische Ardennen, kan ik natuurlijk niet een week zonder bloggen en al helemaal niet zonder nagellak! Nu mijn prachtige French Manicure toch tekenen van verval begon te vertonen, besloot ik een nieuw lakje te gaan proberen dat ik laatst gekocht heb. Normaal ben ik niet zo "into the nail art" maar omdat ik nu toch vrij ben besloot ik de Essence Cracking Black eens te proberen. Mijn eerste ervaring met cracking nagellak!

Bekijk de foto's en mijn review:

maandag 16 september 2013

Pantone Fashion Kleuren Herfst 2013

Na afgelopen week en weekend is het toch wel duidelijk dat de zomer echt voorbij is. Jammer maar helaas, slippertjes kunnen de kast weer in en de slofjes komen weer tevoorschijn. Gelukkig betekent een nieuw seizoen ook nieuwe kleuren, nieuwe outfits en natuurlijk nieuwe nagellakjes! Maar welke kleuren zijn dit seizoen dan helemaal hot? Het kleureninstituut Pantone geeft 2 keer per jaar een voorspelling van de kleuren die verwacht worden. Deze voorspelling wordt gebaseerd op basis van de trends die we zien op de catwalk. De kleuren worden uitgedrukt in een percentage, op basis van het gebruik van deze kleuren door de designers. Wat wordt jouw favoriete herfstkleur van 2013?

vrijdag 13 september 2013

Review KOH Cosmetics Nagelverzorging


Deze week heb ik beloofd om een review te schrijven zodra ik de nieuwe producten van KOH Cosmetics geprobeerd heb. In mijn vorige blogpost gaf ik al aan dat de stappen van nagelverzorging nog een beetje nieuw voor mij zijn. Daarom is het handig dat er bij alle spulletjes van KOH nog een kleine gebruiksaanwijzing zit voor de "leken" onder ons. Ik heb de producten een voor een geprobeerd en hieronder het resultaat en mijn ervaring!

donderdag 12 september 2013

Favoriete French Manicure: KIKO & Bourjois

French manicure: het blijft verzorgd en geschikt voor elke gelegenheid! Morgen heb ik een zakelijke afspraak en dan vind ik het altijd belangrijk dat mijn nagels er ook netjes uitzien. Dan voel je jezelf ook zelfverzekerder en met een French manicure kun je nooit mis! Het is even wat werk, maar dan heb je ook wat. Daarom deel ik vandaag mijn favoriete french manicure producten met jullie. Wat zijn jouw favoriete french manicure producten?

woensdag 11 september 2013

KOH Cosmetics nagelverzorging

Kennen jullie KOH Cosmetics? Ik kom regelmatig in de Bijenkorf, waar een KOH Cosmetics gevestigd is, maar ik heb nooit eerder de tijd genomen om eens uitgebreid een kijkje te nemen in de shop. Tot vandaag. Ik had namelijk nog een cadeaubon van de Bijenkorf en besloot mezelf eens te trakteren op - hoe kan het ook anders - een aantal heerlijke nagelproducten. Nu ben ik al een hele tijd bezig met nagellak maar als ex-nagelbijter heb ik eigenlijk nooit goed geleerd wat de juiste verzorging is. Nou, laat dat maar over aan de dames van KOH Cosmetics! Met wijze lessen en enkele prachtige producten (die ook nog prachtig werden ingepakt) ging ik weer naar huis. Wat een heerlijke traktatie.

dinsdag 10 september 2013

Mat-zwarte manicure met OPI Obscurity Matte

Regelmatig kom ik voorbij prachtige foto's van dames met een mat zwarte manicure met glanzende tips. Ik vond dit zo chique dat ik het maar al te graag uit wilde proberen. Een tijdje terug kocht ik bij mijn schoonheidsspecialiste OPI Obscurity Matte als mini. En vandaag had ik eindelijk de tijd om deze look uit te gaan proberen.

Het is behoorlijk wat werk, maar dan heb je ook wat! Bekijk de foto's voor de stappen en ga lekker aan de slag met je eigen mat zwarte manicure! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

zaterdag 7 september 2013

Swatch + Review: HEMA Long Lasting Nailpolish #852

Vandaag heb ik een nieuw lakje gekocht bij de HEMA. De nagellak van de HEMA ken ik al heel lang maar ik had zelf geen enkel nagellakje meer van HEMA en omdat dit zo lang geleden was besloot ik deze weer eens te gaan proberen. Ik zocht al langer een mooie bruintint en vandaag zag ik er dus een bij HEMA met een hele lichte glitter erin. Proef op de som!

donderdag 5 september 2013

De vrouw achter de namen van OPI nagellak

"My Chihuahua Bites!", "Lincoln Park Midnight", "Yodel me on my Cell" en "I Knead Sour Dough". Zomaar een greep van namen uit de OPI collectie. Als je OPI als merk niet echt kent, let je niet direct op deze namen. Maar ze staan onder op de nagellak flesjes. En zo'n eigenzinnige naam is een stuk gezelliger dan een nummer, toch? Maar hoe komt OPI aan deze - vaak grappige en beetje gekke - namen?

Suzi Weiss-Fischmann

Executive VP en Artistic Director Suzi Wess-Fischmann is het creatieve brein achter de OPI nagellakken. Elke kleur wordt door haar geselecteerd op basis van het aankomende mode seizoen en de laatste beauty trends. Met een team van 6 personen, inclusief Suzi, worden achter gesloten deuren de nieuwe namen bedacht. Zo'n brainstorm sessie duurt 6-8 uur. Uiteindelijk blijven er een aantal namen over die deel uit gaan maken van de nieuwe collectie.

woensdag 4 september 2013

KIKO Quick Dry Rouge Noir #814

KIKO Make Up Milano heeft een nieuwe lijn van super snel drogende nagellak in wel 40 verschillende kleuren! Nu ben ik zelf echt enorm ongeduldig dus sneldrogende nagellak valt altijd onder mijn favoriete "daily-use" nagellakjes. Maar de vraag is altijd weer: droog de nagellak echt zo snel? Proef op de som met KIKO Quick Dry 814 Rouge Noir.